Instagram
Overskrift:
Tiffany glas mosaik lamper
Tekst:

ArtKaderne kan nu tilbyde et stort udvalg af mosaiklamper gengivet i høj kvalitet efter de klassiske Tiffany lamper (Tiffany Lamps)

 

Tiffany Glasmosaiklampe, fiske figur - klik for stor udgaveGlaslampernes karakteristiske udseende kombineret med den farvestrålende glasmosaik gør, at lamperne er meget stemningsfulde. I slukket tilstand ser man de smukke bearbejdede materialer i kombination, de matte glas mønstre og når Glasmosaiklamperne er tændte spreder glaslamperne sit lys meget stemningsfuldt via de fantasifulde skærme med de farverige glasmosaikker.
 

Serien af Tiffanylamper på ArtKaden er alle af høj kvalitet og fra "The Edward Hamilton Tiffany Collection". Serien  omfatter såvel sjove figurlamper af dyr, fugle samt mere traditionelle pendler, modellerne omfatter bordlamper, standerlamper, hængelamper, lysekroner, up-light lamper og pendler.

Se hele programmet via linket her www.artkaderne.dk/Tiffanylamper 

  
 

Baggrund:

Tiffany Glasmosaiklampe, Pendellampe - klik for stor udgaveDe oprindelig Tiffany glaslamper blev lavet af den ukendte kunstner Clara Driscoll - Tiffany navnet kommer af, at hun anvendte glas designet af Louis Comfort Tiffany. De første lamper kan spores tilbage til 1895 og som stil hører de ind under Art Nouveau (Art Nouveau lamper og til dels også Art Deco Lamper). 
 

Tiffany Glasmosaiklampe, Bordlampe - klik for stor udgaveDe originale Tiffany lamper blev håndlavet, typisk i metal, træ etc. og med blyindfattet glasmosaikker med en meget høj detaljeringsgrad, typisk med glas motiver af farvestrålende blomster, insekter, fugle, fjer etc.


Tiffany lamperne er siden deres introduktion i 1895 genintroduceret og genfortolket af mange lysdesignere og har således haft deres faste plads i historiens mange designperioder - de smukke lamper er nu igen ved at finde deres plads i den moderne boligindretning.
Betegnelsen Tiffany Lamper anvendes i dag bredt og generelt. De Originale Tiffany-lamper er skabt for ca. 100 år siden i Tiffany Studios i New York, de er signeret og nummeret og handles på auktioner til sekscifrede beløb. Tiffany Reproduktioner er detaljerede  og nøjagtige kopier fra USA af de originale Tiffany lamper, prisniveauet for disse er typisk fra 3.000 til 30.000 dkk. Tiffany inspirerede lamper er lamper, der er i Tiffany stil, dvs. lamper produceret ikke kun i USA og via samme teknologi som de originale og med de karakteristiske farverige glasmosaikker som det centrale. Der findes mange former, stilarter og kvaliteter og ofte væsentlig billigere end de 2 først nævnte typer. (Originale / Reproduktioner)  

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    05. februar 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
Belysning, Glaslamper, Mosaiklamper, Tiffanylamper

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png