Instagram
Overskrift:
Unik indretning af badeværelset
Tekst:

Unik og rustik indretning af dit badeværelse & Toilet (Klik for stor udgave)Søger du utraditionelle og anderledes detaljer til indretningen af dit badeværelse og eller toilet, så har David Marshall måske lige det du søger.


David Marshall har i hele sin karrierer som skulptør og designer også været særdeles aktiv  med designs af en lang række interiørprodukter, herunder også masser af detaljer til indretning af toilet og bad.
 

Hans program omfatter bl.a. spejle med spændende detaljer, unikke håndvaske i messing og aluminium, komplette badeværelsesborde i metal og udsøgt træ, alle typer af afdækninger, beslag og håndtag i metal, håndklæde holdere og badeværelseshylder med "krøllede" detaljer, tørrestativer i unik design, tandbørstekrus, sæbeskåle og toiletbørsteholdere i eksklusivt design, toiletsdørkilte i metal og med anderledes designs - hans program er omfattende, eksklusivt og specielt!


David Marshall har en stor passion for træsorter, hvilket kommer til udtryk i hans komplette designs og i hans møbel program - alle metal dele er massive og er håndstøbt og formet efter 2000 år gamle principper og har dermed hver sine unikke kendetegn, ikke 2 produkter er ens.


 - er du til organiske former og interiør der er rustikt med et eksklusivt og anderledes design, som adskiller sig fra hvad der ellers er tilgængeligt, så kontakt os for flere detaljer omkring hans program, der også omfatter dørhåndtag, skabsdetaljer, radiator afdækninger, trappedetaljer, lamper, uplights, balustre i metal samt et omfattende program i møbler.


Finder du ikke det du søger, så HUSK at David Marshall også meget gerne går ind og tilbyder kundespecifikke designs til dig bad, din trappeindretning, stuen, entreen ligesom vi også tilbyder komplette designløsninger til virksomheder der leder efter noget unikt - kontakt os på Tel: +45 6910 6610 og hør nærmere.


Find inspiration til badeværelset via linket her Davidmarshall.dk/Bath

Se eksempler på trappedesigns via linket her Davidmarshall.dk/katalog/trapper

Se galleri med eksempler på David Marshall Brugskunst: Davidmarshall.dk/intro/brugskunst

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    16. oktober 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
badeværelsesinteriør, Belysning, Beslag i metal, David Marshall, metalskilte, Møbler

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png