Instagram
Butiks navn:
Home Bo10Q
Kort tekst:

Skønne produkter til din bolig, du ikke lige finder i de almene isenkrambutikker. 

Der er fokus på enkelthed, bæredygtighed og recycling. Alle produkter er skabt af genbrugsmaterialer på fabrikker i Indien, hvorfor ikke 2 produkter er ens og ej heller laves produkterne  som masseproduktion, hvorfor der vil være en løbende udskiftning i udbudet.

Af spændende produkter kan nævnes tæpper produceret af overskydende jeanslommer eller læderlappen fra jeans linningen, produkter i genbrugs aluminium (smukke skåle og flotte dyrehoveder f.eks.)

Bemærk: Leveringstider kan forekomme - vi kontakter dig  pr. telefon såfremt dette er aktuelt.

ArtKaderne har KUN en begrænset udstilling og det kun på udvalgte produkter fra HOME programmet. Større emner som borde, stole, pufs og tæpper leveres direkte fra hovedlager og kan således ikke fremvises på ArtKadernes adresse.

Tlf.: +45 69 10 66 10
Nb.: Bo10q udtales 'Bo-ti-k' 

Billede 3:
Logo:
Billede:
Lang tekst:
Link:
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vejne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png