Instagram
Varenavn:
Japansk 4-fløjet foldevæg - sort
BT Status Besked:
Kort tekst:
Japansk 4 fløjet foldevæg i sort finish - H=180 cm
Lang tekst:

Kinesisk foldeskærm, 4 fløjet, sort og i højden 180 cm. Foldevæggen består af 4 sektioner på hver 42 cm monteret med hængsler i messing, eksklusiv og enkel skærmvæg.
I opstillet form har væggen en bredde på ca. 1,20 m. Stoffet i foldevæggen kan sammenlignes med en kraftig filt.
Rammen er fremstillet i massivt træ (a la dansk fyrretræ) som herefter er bejdset.
Foldevæggen fås som variant i natur og mahogni finish! - en fleksibel skillevæg.

Se også tekst:
Link:
Link til egen shop:
Kort vare note:
Speciel fragtbesked:
Pga. sin størrelse leveres denne vare kun med De Danske Fragtmænd, dvs. der skal være nogen hjemme, alternativt kan der sættes en seddel på døren med besked om, hvor pakken må stilles. Der er også mulighed for at få leveret til din arbejdsplads!!
BT Læs Mere - Lang Ekstra Vareinfo:
 >> Find flere informationer vedr. denne vare nederst på siden!  
BT Fokus:
 1. Pris:
  1.625,00 DKK
 2. Levering:
  3-4 dage
 3. Størrelse:
  168 x 180 cm
 4. Varenr.:
  0001_AH66024
Bestil/skjul:
Læg denne vare i kurven
Læs om ArtKaderne generelt og omkring det at handle hos os og de manglende Tillidsstempler
BT Ekstern galleri:
Kort vare besked:
Billede 3:
0001_24024_Sort-4-floejet-foldevaeg0001_Shoji-skaerm-detalje
Bemærk: Ordrer med ordresum over 1.000,- dkk sendes Gebyrfrit.
Billede:
Japansk 4-fløjet foldevæg - sort - klik og se flere detaljer på denne vare

Klik og se stor udgave af foto

Skriv evt. en kommentar eller stem på varen nederst på denne side.

Firmaprofil:
Information om butikken:
Profil tekst kort:

Smukke statuetter og støbte figurer, asiatiske møbler og anderledes gaveideer fra Fjernøsten
ASIA Bo10q finder du et bredt og eksklusivt udvalg af asiatisk brugskunst, kvalitets figurer, buster, traner, lysestager og statuetter primært fra Østen (asiatiske figurer)  - en glæde for øjet i din boligindretning! ?

Vi kan fra centralt lager levere et stort udvalg af asiatiske møbler, asiatiske rumdelere, støbte figurer (Buddha figurer, religiøse figurer, fugle statuetter, dyre statuetter, Tai figurer, kvinde statuetter, bord sokler som statuette mm.) 

Butiks navn:
Se hele profilen ved klik her >> ASIA Bo10q
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vegne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 
Logo:
ASIA Bo10q

Klik på logo for at se flere detaljer

Vi anbefaler også disse varer:
Lignende varer:
Billede:
Lysestage - ZEN, alu - klik og se flere detaljer på denne vare
BT Fokus:
Billede:
Kryds & Bolle spil - messing/alu - klik og se flere detaljer på denne vare
BT Fokus:
Billede:
Kongefigur, blå/rød m. scepter - klik og se flere detaljer på denne vare
BT Fokus:
 1. EKSTRA VAREINFORMATION:

   

  Foldevæggens opbygning:

  Rent praktisk så er den traditionelle letvægtsfoldevæg opdelt i 3 eller 4 elementer, der hver er opbygget af en kraftig yderramme i træ, hvorpå den delvis gennemsigtige dug er udspændt. Hovedrammen er herefter typisk finopdelt med enkelte- eller dobbelte sprosser og hver enkelt væg-element er herefter sammenføjet via store og diskrete hængsler der sammenbinder helheden til en 3- eller 4-delt Shojivæg. 

  Rammerne leveres i flere farvevarianter, bl.a. sort- og hvidlakeret, lyse- og mørke træstrukturer ligesom der leveres varianter, hvor dugen er med dekorativ udsmykning.
   

  Opstilling af foldevæg:

  Skab Japansk hyggestemning i boligen med en Sojiskærm

  Den lette men også forholdsvis stærke konstruktion gør væggen fleksibel at arbejde med og effektiv som rum separatorer. 

  Sammenfoldet fylder væggen ikke meget ca. 15 x 42 x 180 cm. 

  Når væggen opstilles løs i traditionel zigzag opsætning, så står væggen stabilt og sikkert og fremstår her med sit sit karakteristiske udtryk med et mål på ca. 100 x 180 cm (gælder den lille 3-fløjet udgave.)

  Opstilles væggen helt udfoldet, så dækker væggen op til 160 x 180 cm (4-fløjet model).
   

  BEMÆRK: I helt udfoldet opsætning skal foldevæggen på flere punkter fæstnes til gulv, væg eller lign. Det kan f.eks gøres med små vinkel beslag fra det lokale byggemarked. Generelt er det vigtigt uanset opstillingsmetode at sikre, at væggen står stabilt og sikkert uden risiko for at vælge eller klappe sammen.
   

  Lidt baggrund og historie:

  Foldevæggen går under mange navne bl.a. som Japanske foldevægge, Kinesiske rumdelere, Kinesiske skærme, Asiatiske Foldevægge, Shoji skærme, Kinesiske skillevægge, Shoji foldeskærme, Asiatiske rumdelere eller bare foldeskærm, foldevæg, rumdeler.
   

  Shōji (障子) er betegnelsen for de tynde, lette og delvis gennemsigtige døre- og vægkonstruktioner, der er kendt fra Japansk arkitektur. Shoji og kendetegnet ved at være lavet af lette tynde rammer opdelt i mindre felter, som er udfyldt med et lys-gennemsigtigt materiale. 


  Oprindelig blev der anvendt Washi (rispapir), som nu til dags er aflyst af kunststof med tilsvarende og lidt stærkere egenskaber enten i en ren hvidlig udgave eller alternativt i varianter med flotte Japanske deokoration med inspiration fra naturen, hverdagen, historien eller mytologien.
   

  Den oprindelig Shoji skærm stammer fra Kina, hvor de har været anvendt helt til bage fra det 4. århundrede f.Kr.. Her var de typisk lavet i en ramme af bambus, en kosntruktion der gjorde de Kinesiske foldevægge væsentlig mere lette og mobile i forhold til den traditionelle Japanske foldevæg, som oprindelig er lavet i massive materialer og således er en mere tung og stationær rumdeler. 
   

  I nyere tid er den Japanske foldeskærm blevet mere let og er således blevet til den Japanske foldevæg, vi kender i dag og som der primært sælges her via ArtKaderne og som stadig har en meget vigtig plads i den Japanske boligindretning.
   

  Skærmene har fundet stor popularitet i den moderne indretning i Eruropa og USA, hvor de både har en praktisk anvendelse til moderne og stilren inddeling af rum, til afskærmning af private områder, måske dække for lidt “rod”, som afdækning af vinduer i stedet for det traditionelle gardin, men Shojivægge anvendes også ofte i moderne interior, som udsmykning og så er den oplagt såfremt du holder af Asiatisk boligindretning eller vil skabe lidt Asiatisk stemning i din stue - den lette konstruktion gør det både hurtig og nemt at flytte og stille foldevæggen op

  Foldevægge anvendes ofte i Feng Shui som rumopdelere. Den fleksible og lette skillevæg er en oplagt og simpel metode til at afskærme og opdele et rum i flere funktioner f.eks. arbejdsplads i soveværelset, gæsteplads i stue, afskærmning til meditation el.lign.  

  Foldevæggen skaber trygge rammer omkring Demente patienter
  Her senest har vi oplevet af flere omsorgs- og plejehjem har opdaget, at foldeskærmene kan skabe ekstra tryghed omkring deres demente beboer, en persongruppe der ofte er utrygge ved store og uoverskuelige rum. 

  Ved at sætte foldevægge op skabes der et lille privat rum, hvor den demente falder til ro og kan overskue sin verden. 

    

   >> Blog indlæg vedr shōji skærme 

    

Kommentarer og vurderinger til denne vare:
Antal bedømmelser der er givet til denne vare: 0, Gennemsnit: 0,0 


Skriv din kommentar til denne vare:

Udfyld skemaet herunder, tryk evt. på stjernerne (rating) for at give en vurdering og afslut med "Send Kommentar". Du kan ev.t også blot give en vurdering ved klik på stjernerne - på forhånd tak!

 1. E-mail
 2. Navn
 3. Rating
 4. Overskrift
 5. Kommentar

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png