Instagram
Overskrift:
Kæmpe tranefigurer til haven
Tekst:

Tranernes skønhed, elegance og spektakulære parringsdanse har verden over gjort Traner til symbolske fugle i mange kulturer, hvor de optræder såvel nutidig som i mytologien. Traner er nationalfugl i flere lande bl.a Syd Afrika, Nigeria, Uganda - i Irland har tranen en stor rolle i den Irske kultur og folklore trods det, at det er 200 år siden tranen sidst har levet i landet.
 

Tranen er for mange folkeslag symbolet på fred, lykke og harmoni! 


Traner har gennem hele historien været anvendt som udsmykning såvel offentlig som privat - enten i tryk, træskærearbejde, origami (papirkunst) eller som støbte figurer i metal. 
 

Her på ArtKaden har vi et stort udvalg i smukke støbte Tranepar i størrelser fra 20 cm til 160 cm. 
 

Tranerne leveres enten som irgrønne traner, der er støbt i bronze (grønpatineret bronze) eller  tranepar med blank overflade støbt i messing med poleret overflade.
 

De støbte fuglefigurer kan anvendes i din udsmykning i haven, som fuglefigur ved dit havebassin eller som flot udsmykning indendørs - f.eks med et kæmpe tranepar, der tager i mod gæsterne i din hall eller et lille par som skaber stemning i badeværelset eller måske et helt andet sted, hvor du vil skabe harmoni og fred :-)

Se ArtKadens udvalg i støbte tranepar her  

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    18. marts 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
fuglefigurer, skulpturer, tranepar

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png