Instagram
Overskrift:
Kinesiske Porcelænslamper
Tekst:

Vi har netop udbygget ArtKadernes program med en serie af smukke og store Kinesiske Bordlamper i Porcelæn.


Kinesiske bordlamper i Porcelæn - klik og se stor udgaveSerien omfatter ca. 20 flotte bordlamper, alle med hver sit unikke særpræg og i høj kvalitet.

Lamperne leveres komplette incl. en flot lampeskærm, som er udvalgt specielt til den aktuelle lampe.


Serien af Kinalamperne omfatter de mere klassiske bordlampe typer der bygger på udformningen og udsmykningen der er kendt fra de smukke Kinesiske porcelænskrukker, men der er i serien også mere specielle udformninger og udsmykninger, bl.a kugleformet bordlampe, bordlampe med søjle af 5 smukke porcelænskugler som perler på en snor, kubeformet bordlampe- hver enkelt unik og smuk i såvel design som udsmykning og glassur.
 

Se de smukke lamper vi linket her >> Kinesiske Bordlamper i Porcelain
 

BAGGRUND:

Porcelænslamperne er lavet i en hård hvid keramik, som er lavet af bl.a hvidt ler og andre materialer som ofte har en gennemskinnelig kvalitet.

De først kendte kinesiske porcelains produkter kan spores ca. 5000 år tilbage til Shang og Chou Dynastierne. Her har man fundet skulpturer, æsker, vaser, krukker, kopper, skåle, potter, dyrefigurer, urtepotter, menneskelige figurer samt lamper.

Ler og kaolin som er vigtige ingredienser i porcelæns fremstillingen findes naturlig og i store forekomster i store dele af Kina.


Se evt. mere detaljeret her Wiki (Engelsk)

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    30. oktober 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
Belysning, Kinalamper, Porcelænslamper

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png