Instagram
Overskrift:
Tiden sættes i rustikt relief….
Tekst:

Designer ure, rustikke ure, skulpturelle ure..... - Klik for stor udgaveDavid Marshall er kendt for at give sine designs et rustikt, organisk og råt look, meget ofte inspireret fra naturen, noget der ikke bare kommer til udtryk i hans smukke skulpturer, men også i høj grad i hans brugskunst herunder hans smukke, unikke og anderledes fortolkninger af ure.

 - tiden kan vi ikke løbe fra eller ændre på, men rammerne for visning af tiden har David Marshall altid eksperimenteret med og det resulterer i et hav af "clock-fortolkninger", hvor tiden er sat i perspektiv - rustikt, organisk, skulpturelt og eksklusivt.


David Marshall står bag ure, hvis design er inspireret af solen, ure med etnisk inspiration, ure inspireret af tyrefægtning, ure hvor tiden sættes på spid, ure der er inspireret af havet, bjergene, klippeblokke, heste og meget mere - smukke tids-skulpturer der viser tiden klassisk, futuristisk eller abstrakt.


Søger du et anderledes og unikt ur som du ikke bare lige finder i hvert et hjem så besøg vort afsnit med eksempler på David Marshalls mange ur fortolkninger Artkaderne.dk/Ure

 

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    08. oktober 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
David Marshall, skulpturer, Unika, Ure

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png