Instagram
Overskrift:
Kæmpe lysestager i "Liebhaverne" i TV2
Tekst:

I TV2 udsendelsen Liebhaverne den 31 Juli er Jan Fogh ude hos en klient i Rungsted, hvor der vises rundt i en pragtvilla. Under rundvisningen af Louise Ertman Baunsgaard og Henrik Baunsgaard, fokuserer TV-kameraet flere gange på 2 kæmpe lysestager, som står tændte i stuen på hver sin side af udgangen til terrassen - de 2 gigant lysestager er designet og produceret af David Marshall og det samme gælder produkter der ses flere andre steder i villaen (små lysestager, fade mm.)

 

Kæmpe lysestager set i Liebhaverne - udsnits foto

David Marshall Giant stager

XL lysestager - skulpturlysestagen set i TV2's LiebhaverneGiant Design Candelabra / Candelabro Diseño Gigante, er først og fremmest genkendelig ved sin størrelse og smukke form. Stagen starter med en bred og rund fod, en slank og rustik stander som i top afrundes med blandingen af aluminium og messing som smukt og organisk støtter op om selve lyseholderen. Den store lysestage passer til et rundt bloklys (Ø 80 mm eller mindre)


 
Formen på de specielle og meget store lysestager tolkes af flere som en smuk kvindekrop, de beskrives også af flere som store skulptur lysestager.

Selve stagen er ca. 120 cm høj

 

Se og bestil Skulptur lysestagen via linket her  >> Kæmpe lysestage

Se evt. også den ny 7-armede stage på 120 cm >> XL Lysestage 

 

Se evt. mere om TV2 udsendelsen her >> Gigant lysestager i TV2

  1. Forfatter:
    Lene Edvars
  2. Dato:
    31. juli 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
Brugskunst, David Marshall, Kæmpe lysestager, Lysestager, skulpturer

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png