Instagram
Butiks navn:
ASIA Bo10q
Kort tekst:
Smukke statuetter og støbte figurer, asiatiske møbler og anderledes gaveideer fra Fjernøsten
I ASIA Bo10q finder du et bredt og eksklusivt udvalg af asiatisk brugskunst, kvalitets figurer, buster, traner, lysestager og statuetter primært fra Østen (asiatiske figurer)  - en glæde for øjet i din boligindretning! ?
Billede 3:
Logo:
ASIA Bo10q
Billede:
Lang tekst:

Vi kan tilbyde et stort udvalg af asiatiske møbler, asiatiske rumdelere, støbte figurer (Buddha figurer, religiøse figurer, fugle statuetter, dyre statuetter, Tai figurer, kvinde statuetter, bord sokler som statuette mm.) 

Alle figurer og statuetter er udført som det fineste håndarbejde, støbt i messing eller bronze efter cire-perdu støbemetoden eller håndskåret og bearbejdet i eksklusive træsorter Falder interessen på nogle af vore smukke støbte sokler for glasborde (Metalstel til Sofaborde), bord understel med (smukke kvinder, svaner, frugter, havfruer, mm.), der vil stå godt til alle former for møbler (asiatiske møbler) og boligindretning, er du velkommen til at kontakte os for fremsendelse af yderligere materialer - her i butikken finder du pt. en af modellerne.

Find en god gaveide eller noget smukt og anderledes til spændende indretning og udsmykning i din bolig eller til dit firma her online i ASIA Bo10q.
 

Bemærk: Leveringstider kan forekomme - vi kontakter dig  pr. telefon såfremt dette er aktuelt.
 

ArtKaderne har KUN en begrænset udstilling og det kun på udvalgte produkter fra ASIA programmet. Større emner som foldevægge, kister, Buddha figurer etc. leveres direkte fra hovedlager og kan således ikke fremvises på ArtKadernes adresse.
 

Tlf.: +45 69 10 66 10

Nb.: Bo10q udtales 'Bo-ti-k' 

Link:
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vegne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png