Instagram
Butiks navn:
Liza Krügermeier
Kort tekst:
Liza Krügermeiers base er i Stege på Møn, hvor hun og hendes mand kunstmaleren Rupert Sutton lever og driver det hyggelige lille galleri Liza's Gallery.
Billede 3:
Logo:
Liza Krügermeier
Billede:
Lang tekst:
Liza Krügermeier har en stor passion for frugter og grøntsager, hvilket har ført til nogle meget flotte og detaljerede malerier af disse motiver og gør, at hun nu er meget kendt og berømt for sine pop art malerier af chili, æbler, citroner, løg etc. 

Disse smukke kunstværker har Liza ført videre i en flot kollektion af lækre glasskærebrætter samt som luksuriøst stof til pudebetræk, møbelbeklædning etc.

ArtKaderne formidler Liza's smukke produkter via online salg og har således kun et begrænset udstilling / lager.
 
Se evt. Blog indlæg vedr. Liza Krügermeiers glasserie 

 

Kontaktinformationer:

Liza Krügermeier

CVR: 30847172

Farverstræde 6

4780 Stege 

Tlf: 40 74 71 22 

Email: info@lizasgallery.com


Link:
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vejne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png