Instagram
Varenavn:
Stendyr, Delfin Sort - UDSOLGT
BT Status Besked:

 

BEMÆRK: Denne vare er desværre solgt - gå evt. til vareoversigten for at se på andre af vore produkter :-)
  


Kort tekst:
Dyrefigur i sten, sort Onyx
Lang tekst:

En rigtig flot figur i sten af springende delfin i sten, sort Onyx (Sort Kalcedon, en quarts variant) 40x17x55 mm LxBXH og med en vægt på 32 gram. Stenfiguren af delfinen er håndlavet med en høj detaljeringsgrad, tydelige øjenmarkeringer og smukt bearbejdet, så den fremstår med markante og tydelige markeringslinjer og flot poleret overflade. Et rigtig fint lille stykke håndarbejde af høj kvalitet til dig, der er stensamler eller samler på stenfigurer med symbolik og ynde. 

Den lille delfin i sten er rar at have i hånden, at have i lommen, fin til udsmykning eller til at skabe harmoni lige der, hvor du søger det - leveres i lille foret æske, som vist på foto.

Læs mere om stenens farve og betydning nederst på denne side.

 >>dyrefigurer lavet i sten (Ugle, Frø, Skildpadde, Delfin)

 

Se også tekst:
Link:
Kort vare note:
Speciel fragtbesked:
BT Læs Mere - Lang Ekstra Vareinfo:
 >> Find flere informationer vedr. denne vare nederst på siden!  
BT Fokus:
 1. Normal pris: 149,00 Kr.
 2. Levering:
  På forespørgsel
 3. Størrelse:
  55 mm
 4. Varenr.:
  0001_SAA-3OB
Bestil/skjul:
Denne vare er pt. ikke tilgængelig - Kontakt os såfremt du har spørgsmål
Læs om ArtKaderne generelt og omkring det at handle hos os og de manglende Tillidsstempler
BT Ekstern galleri:
Kort vare besked:
Billede 3:
0001_SAA-4OB_Delfinfigur-i-Onyx-sten0001_SAA-4OB_Stenfigurer-i-sort-Onyx
Bemærk: Ordrer med ordresum over 1.000,- dkk sendes Gebyrfrit.
Billede:
Stendyr, Delfin Sort - UDSOLGT - klik og se flere detaljer på denne vare

Klik og se stor udgave af foto

Skriv evt. en kommentar eller stem på varen nederst på denne side.

FB Indlejret:
Firmaprofil:
Information om butikken:
Profil tekst kort:

Smukke statuetter og støbte figurer, asiatiske møbler og anderledes gaveideer fra Fjernøsten
ASIA Bo10q finder du et bredt og eksklusivt udvalg af asiatisk brugskunst, kvalitets figurer, buster, traner, lysestager og statuetter primært fra Østen (asiatiske figurer)  - en glæde for øjet i din boligindretning! ?

Vi kan fra centralt lager levere et stort udvalg af asiatiske møbler, asiatiske rumdelere, støbte figurer (Buddha figurer, religiøse figurer, fugle statuetter, dyre statuetter, Tai figurer, kvinde statuetter, bord sokler som statuette mm.) 

Butiks navn:
Se hele profilen ved klik her >> ASIA Bo10q
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vegne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 
Logo:
ASIA Bo10q

Klik på logo for at se flere detaljer

Vi anbefaler også disse varer:
Lignende varer:
Billede:
Foldevæg i 3 fag - natur m.dbb. - klik og se flere detaljer på denne vare
BT Fokus:
Billede:
Olielampe i glas - stor - klik og se flere detaljer på denne vare
BT Fokus:
 1. Lang ekstra vareinfo:

   

  Man behøver kun at se på en legende delfin, så ved man at de symboliserer, legesyge, elegance, kontrol, hurtighed, kommunikationsevne, livsglæde, forståelse og intelligens.

  I Feng Shui er delfinen et symbol på kærlighed, omsorgsfuldhed og glæde - opstillinger med 1,2 eller flere delfinfigurer, hjælper os til at finde den harmoniske vej til andre mennesker, nye venner, bekendte og ligefrem myndigheder.

   
   

  De forskellige stentyper:

  Stentyper og farvetyper vedr. stenfigurer - klik for stor udgaveRød Aventurine (Ferskenfarvet - quarts med fuchsit og pyrit) er stenen der samler og giver styrke, selvsikkerhed, mod, vitalitet, energi og balance og stenen har positiv effekt på stress. Er en sten der har positiv effekt på nyrer og binyrer så de kan rense kroppen optimalt for affaldsstoffer. Døjer du med mave-tarmproblmer og kvalme er der også god effekt med den ferskenfarvede Aventurine.
   

  Grøn Aventurine  (quarts med fuchsit og pyrit) er kendt som “stenen med muligheder”, giver held i kærlighed og økonomi, kort og godt en lykkesten. 

  Den grønne aventurine sten lukker os ud i lyset med masser of lyse og fremsynede tanker. Stenen er god for dit syn, hudproblemer og mod susen for ører.
   

  Landskabs Jaspis, orange-beige Jaspis (Picture Jaspis - en kalcedon variant) siges bl.a. at stimulere kreativitet og forestillingsevne - stenen giver jordforbindelse, selvindsigt og hjælper sin ejer let og elegant over besværligheder og forhindringer.


  Gul Jaspis (Gul Jaspers en kalcedon variant) siges bl.a. at have en positiv effekt på din mave, dit tarmsystem, fordøjelsen og skaber harmoni og balance i hormonsystemet.
   

  Sort Onyx (Sort Kalcedon, er en quarts variant) siges at gøre os mere objektive og nøgterne og at vi ikke lader os styre udelukkende af følelser og egoisme. Onyxstenen har også en positiv effekt på negle, hud samt hår og stimulerer evnen til koncentration og hørelse.


  Rhodonit pink-grå (Mangan-silikat) formidler en blid energi, der dæmper nervøsitet og uro, åbner op for kærligheden og tillid. Rhodonit har en god effekt på negle, knogler, hjerte og luftveje.
   

  Bemærk:Vi er IKKE eksperter i stenenes betydning, tolkning eller type, derfor skal ovennævnte ses som inspiration og vil forhåbentlig give dig lyst til selv at gå dybere ned i stenenes forunderlige univers. 
   

  Se de andre figurer vi har i sten via linket her  >> Skildpaddefigurer i sten, Delfinfigur i sten, Stenfigur af frø, Stenfigur af ugle

Kommentarer og vurderinger til denne vare:
Antal bedømmelser der er givet til denne vare: 0, Gennemsnit: 0 


Skriv din kommentar til denne vare:

Udfyld skemaet herunder, tryk evt. på stjernerne (rating) for at give en vurdering og afslut med "Send Kommentar". Du kan ev.t også blot give en vurdering ved klik på stjernerne - på forhånd tak!

 1. E-mail
 2. Navn
 3. Rating
 4. Overskrift
 5. Kommentar
Ekstern v.nr:
SAA-3OB
Beholdning:
>>1,00

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png