Instagram
Butiks navn:
WOOD Bo10Q
Kort tekst:
I Wood Bo10q kan vi tilbyde en serie af flotte ting af træ til hjemmet bl.a fade i træ, skåle i træ, lysestager i træ, vaser i træ, serveringsbakker i træ samt redskaber og figurer i træ - smukke træprodukter der både er en fryd for øjet og en fornøjelse at røre ved.
Billede 3:
Logo:
WOOD Bo10Q
Billede:
Lang tekst:

De smukke håndformerede træarbejder har primært deres oprindelse fra Thailand og Asien generelt. Det anvendte træ er fra plantager som enten er plantet til formålet eller fra udtjente frugttræer som frem for destruktion, nu i stedet omdannes til smuk trækunst og brugskunst i træ.

 

Hovedparten af træprodukterne har en behandlet overflade, typisk i form af lakering men enkelte fremstår i rå og ubehandlet form.

Produkterne er ikke beregnet til opbevaring af fødevarer, tåler ikke fugt og kan i meget tørt miljø danne revner, ganske som al andet træ kan.


Ønsker du at servere snack, frugt eller lign. via f.eks et fad, så placer en serviet i bunden således madvarerne ikke er i direkte berøring med træet, herved skåner du dit smukke fad.
De fine og "Road worne" retro legetøjsfigurer er til udsmykning og pynt, dvs. de er IKKE legetøj!


Find en god gaveide eller noget smukt og anderledes til spændende indretning og udsmykning i din bolig eller til dit firma her i WOOD Bo10q.

ArtKaderne er en online forretning og har således KUN begrænset udstilling/lager og det kun på udvalgte produkter fra WOOD programmet. 
 

Bemærk: Leveringstider kan forekomme - vi kontakter dig  pr. telefon såfremt dette er aktuelt.


WOOD Bo10q kan kontaktes på:

ArtKaderne : Ø. Skovhusvej 2 : DK-9510 Arden : Danmark 

Mail: sales@artkaden.com

Tlf.: +45 69 10 66 10

Nb.: Bo10q udtales 'Bo-ti-k' 

Link:
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vegne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png