Instagram
Overskrift:

Fortæl os om dine oplevelser med ArtKaderne

Kort tekst:
Fortæl os og vore gæster her på ArtKaderne omkring dine erfaringer og oplevelser, enten hvordan du oplever at være handlende på ArtKaderne eller måske fortælle en god historie omkring en oplevelse du har haft med et af vore produkter.

Vi modtager også gerne kommentarer og input til forbedring af Artkaderne - vi tør dog ikke love at vi kan imødekomme alle forslag og ønsker, da træerne desværre ikke vokser ind i himlen her hos os, vi gør vort bedste men hav' også lidt tålmodighed :-)

På forhånd tak til dem der giver deres besyv med via funktionen herunder!

Lene Edvars
25. nov. 2014

Antal anmeldelser i alt: 1, Gennemsnit: 5,0   
25. november 2014
Overskrift
Jamen teknikken ser da ud til at virke (Intern start kommentar:-)
Kommentar
Er der nogen der har lyst, så er I meget velkomne til at komme med jeres historier omkring oplevelserne og erfaringerne med ArtKaderne.

Vi har her til en start sat teknikken op således der kan indsendes flere kommentarer fra samme indsender, vi ved dog pr. erfaring, at der desværre nok ikke går så længe før de Øst Europæiske "Drenge" får øje på siden og så vil ødelægge det med Spam og misbrug, sker det må vi desværre lukke af igen, således der kun kan indsendes en kommentar pr. indsender, ligesom vi manuelt så må godkende hvad der kommer ind, men indtil videre er der åbent for alle :-)
Rating
  1. Indsendt af: 
  2. Navn
    Lene Edvars
INDSEND DIN KOMMENTAR / RATING TIL ARTKADERNE:
  1. Overskrift
  2. E-mail
  3. Navn
  4. Rating
  5. Kommentar

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png